Votes are in for your preferred rest area layout!

Thanks for having your say on your preferred layout. Voting has now closed and option 2 (pictured) was the winner, receiving 58% of votes.

We also heard that you would like to see more shade provided. This can be tricky with Wellington winds and a temporary layout, but we'll look at ways to include that feedback.


This option came from community feedback asking for more spaces to sit, more art along the way and a physical space to hear about project updates. The result was this welcoming rest and picnic place to wait for buses, enjoy lunch from nearby businesses or meet friends.

What happens next?

We’ll be working with community to create it from recycled materials, and there will be a launch and community opening in 4-5 weeks time. We'll keep you posted!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Email this link
<span class="translation_missing" title="translation missing: en.projects.blog_posts.show.load_comment_text">Load Comment Text</span>